Sisustaja

Heippa!

 

Kuva: Emmi Minkkinen

Olen Kaisu-Leena, sisustussuunnittelija. Perustin yritykseni Sisustus Kaisu-Leenan vuoden 2013 alussa. Siitä asti olen tehnyt sisustussuunnitelmia koteihin ja loma-asuntoihin. Olin myös stailaamassa AVA:lla nähdyssä Kotia Kohti -ohjelmassa Tea-Mariia Pyykösen suunnittelemia koteja.

Ympäristö ja ihmisen hyvinvointi ovat yhteydessä toisiinsa. Ihminen kokee huomaamattaan olonsa paremmaksi ja hyvinvoivaksi kun hän viettää aikaa viihtyisässä ja toimivassa tilassa. Oletko koskaan miettinyt miltä tuntuu nukkua sekaisen työpöydän vieressä tai miten kaunis tila vaikuttaa rentoutumiseen, saati arjessa jaksamiseen? Sisustusta miettiessä kiinnitän huomiota aina miten tila toimii ja miten se vaikuttaa ihmismieleen.

Olemme juuri rakentaneet oman talon, ja tiedän omasta kokemuksesta kuinka kiireinen rakennusaika on, etenkin lapsiperheessä. Voin auttaa Teitä tekemään päätökset kodin materiaaleista ja kalusteita jo hyvissä ajoin ennen kiireisen rakentamisen tai remontoimisen alkua, jotta itse raksaaminen sujuisi vain siihen keskittyen.

Hyvin suunniteltu on helppo toteuttaa!