Yleinen

Sisustussuunnittelua ammattitaidolla ja suurella rakkaudella

Remontoijalle

Suunnitteletko remonttia? Haluan auttaa sinua valitsemaan parhaat mahdolliset materiaalit ja sävyt remonttikohteeseesi sekä antamaan uusia ideoita ja näkökulmia luomaan remontin myötä juuri sinun toivoman tilan.

Rakentajalle

Rakennatko uutta? Uudistaloa rakentaessa sisustussuunnittelija on hyvä ottaa mukaan jo prosessin alkumetreillä. Voimme yhdessä katso pohjaratkaisua ja sen toimivuutta juuri teidän elämän mukaiseksi. Monet sisustusratkaisut tulisi myös huomioida jo rakennusvaiheessa, jolloin ajoissa tehty huolellinen suunnitelma helpottaa rakentajia sekä näin ollen pienentää kustannuksia.

Sisustajalle

Kaipaatko muutosta kotiisi tai onko sisustuksessa jokin ongelma, mutta remonttiin ei haluta ryhtyä? Huonekalujen uudelleen sijoittelulla ja tekstiilien päivittämisellä saamme jo ihmeitä aikaan! Ratkaistaan kodin ongelmakohdat ja tehdään niihin toimivat ratkaisut.

Ideoita vailla?

Sinulla on kaunis koti, mutta viimeinen silaus puuttuu. Usein sisustus jää viimeistelyä vaille valmiiksi, mutta minä autan sinua vaikka taulujen sijoittelussa, verhojen suunnittelussa sekä sisustuksen loppuun saattamisessa.

Asunnonmyyjille

Oletko myymässä asuntoa? Teen myös myyntistailaukset myytäviin kohteisiin. Stailauksella tuodaan asunnon parhaat puolet esiin, joihin potentiaalinen ostajaehdokas ihastuu. Myös kuvaukset myynti-ilmoituksiin onnistuvat kauttani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *